AktualityKultúraOznamyPrílepy

Úcta k starším v Prílepoch

podcast
poradna

Ani v mestskej časti Prílepy sa nezabudlo na našich seniorov. V rámci októbra – mesiaca úcty k starším sa tu v nedeľu 13. októbra 2024 uskutočnilo príjemné hudobno-zábavné posedenie.

Podujatie venované seniorom zorganizoval spevácky súbor Kolovrátok s Občianskym výborom Prílepy s podporou mesta Zlaté Moravce.

Začalo sa o 15.30 hodine. V úvode stretnutia pozdravil všetkých prítomných primátor Zlatých Moraviec Dušan Husár. „Prajem vám, nie len počas mesiaca úcty k starším, všetko dobré, najmä veľa zdravia, aby ste mohli prežívať krásne chvíle nie len počas jesene, ale počas celého roka,“ povedal primátor.

Po jeho príhovore nasledoval kultúrny program. Vystúpili prílepské deti, škôlkári pod vedením Zuzany Šalingovej, spevácky súbor Kolovrátok a duo Ján Ďurech a Daša Kunkelová. Druhá menovaná bola zároveň moderátorkou celého programu.

Po hudbe a speve si organizátori uctili tých seniorov, ktorí sa v tomto roku dožívajú okrúhleho jubilea. Z rúk primátora Husára si jubilanti zobrali upomienkové predmety. Celá sála im spoločne zaspievala Živio. Občerstvenie akcie pripravil spevácky súbor Kolovrátok.

Peter Klimant


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button